Предложение за брак от гаджето си Александър Дюлгеров е получила поп певицата Михаела

...
Предложение за брак от гаджето си Александър Дюлгеров е получила поп певицата Михаела
Коментари Харесай

Победителката в Маскираният певец получи неочаквано предложение

 Предложение за брак от гаджето си Александър Дюлгеров е получила поп певицата Михаела Маринова. Футболистът й подарил годежен пръстен по време на воаяжа им в Париж и въпреки че го е приела, Мишето имала условия. 

Предложението на Дюлгеров дошло като гръм от ясно небе за победителката в  " Маскирания артист “. Докато двамата се любували на Айфеловата кула и си правели селфита, Александър паднал на колене и й изискал ръката. Михаела не отклонила предлагането му, само че ясно му обяснила, че в околните 5-6 години няма желание да се омъжва. Амбицията желала да надгражда кариерата си и все още бракът и бебетата не й влизали в креативните проекти. 

Ето за какво и решили да не афишират публично новината. Мишето носи пръстена, но предпочита да не се разчува, че е със статус сгодена. Знаели единствено някои от най-близките й другари и родителите й. Именно те убедили да не прибързва. 

Маринова и Дюлгеров са дружно от близо 2 години и връзката им е сериозна. Преди да се срещнат, певицата не е имала гадже. Техни близки настояват, че по-влюбеният от двамата е Александър, до момента в който Мишето била съсредоточена главно върху кариерата си. 

Певицата доби известност около присъединяване си в третия сезон на Х Фактор, а с първия си сингъл " Стъпка напред “ разруши всички ранглисти. Няколко години по-късно завоюва формата  " Като две капки вода “, а тази година стана победител в музикалното риалити " Маскираният артист ". 

Мишето продължава да прави шлагери и един от най-успешните реализатори на " Х Фактор “. Повечето текстове към песните й си написа сама. Работи и като озвучител на анимационни филми, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР